Wat onze klanten zeggen:

90100529-gebruiker-doorsturen-pictogram-vector-gevuld-vlak-teken-solide-pictogram-geïsoleerd-op-wit-account-ove
Login
regsitere
Registreer

Wie ben ik?

Mijn naam is Anne Age van der Wier en ik woon in het mooie Groningse Noordwijk op een schapenboerderij met 550 schapen.

Ik ben 20 jaar jong en heb mijn hele leven al interesse in techniek.  Naast de interesse in techniek heb ik ook altijd al een hele grote liefde gehad voor dieren. Zo maakte ik al op jonge leeftijd kleine hokjes voor bijvoorbeeld onze katten en mijn eerste eigen huisdier: mijn konijn. Op mijn 12de kwam ik op het idee om een volière te gaan bouwen. Ik had dat eens op internet gezien en dat leek mij wel wat. Zo gezegd zo gedaan en binnen een zomervakantie hebben ik en mijn oudere broer mijn eerste volière gebouwd.

Al snel werd de volière te klein en is er een uitbreiding bijgekomen in de schuur. Nadat ik ongeveer 3 jaar koloniaal gekweekt had met de vogeltjes kwamen de eerste broedkooien. Niet zelfgemaakt maar wel geheel opgeknapt en aangepast. De broedkooien kwamen in een zelfgebouwde kweekruimte en inmiddels zijn zijn de volières en de kweekruimte verplaatst naar een andere plek. En dan zijn we al aangekomen bij de situatie van nu. Momenteel heb ik nog catharina’s grasparkieten, valkparkieten en kwarteltjes. 

Bedankt voor het lezen! En kijk vooral naar de vele mogelijkheden op onze site.