Wat onze klanten zeggen:

90100529-gebruiker-doorsturen-pictogram-vector-gevuld-vlak-teken-solide-pictogram-geïsoleerd-op-wit-account-ove
Login
regsitere
Registreer

Hoe AA Diercomfort begon

Het begon allemaal op een doordeweekse avond met het idee om eens een advertentie op Marktplaats te plaatsen voor op maat gemaakte kooien. Dit omdat ik voor mijn eigen vogels en konijnen al diverse verblijven had gemaakt en dit leuk vond om te doen. Na een mooi verhaaltje te hebben gemaakt en een aantal foto’s uit de galerij te hebben gepikt werd de advertentie op Marktplaats gedropt.

Al snel werd er op de advertentie gereageerd met diverse aanvragen voor verschillende soorten kooien. En zo hebben we de eerste paar maand allerlei mensen blij gemaakt met diverse verblijven. Na dat dit toch echt wel beter liep dan gedacht werd er al snel nagedacht over een KvK-nummer. En zo is dan ook AA Diercomfort ontstaan. En zo is AA Diercomfort is een mooie combinatie geworden tussen mijn hobby en een bijbaantje.

Nu AA Diercomfort dan officieel een bedrijfje was geworden konden we ook meer gaan adverteren en daar is de Facebookpagina AA Diercomfort uit ontstaan. Zo kunnen we de klanten op de hoogte houden van de laatste updates en aanbiedingen bijvoorbeeld.

AA Diercomfort is breed in zijn werk en is van vele markten thuis. Zo zijn we vooral gespecialiseerd in het realiseren van diertoebehoren voor bijna alle soorten dieren. Zo hebben we een eigen serie broedkooien die we uit eigen ervaringen hebben ontworpen, en maken we diverse broedblokken voor de verschillende soorten vogels. Naast de standaard kooien ben je voor maatwerk ook op het goede adres bij AA Diercomfort. We denken graag met je mee en we zorgen ervoor dat al je eisen in het project terug te vinden zijn. Zo staat bij ons de service en kwaliteit altijd op één en zijn wij pas tevreden als jij dat ook bent.

Naast de vogelverblijven kunnen we ook kooien voor bijvoorbeeld knaagdieren, konijnen, honden, katten enzovoorts maken. Zo maken we flats, uitlooprennen, hondenhokken en diverse andere houten hokken en kooien voor dieren. En ook voor kleine toebehoren zoals houten voerbakken, hondenmanden en diverse andere houten toebehoren kunt u bij AA Diercomfort terecht.

Kortom: AA Diercomfort is de specialist in houten diertoebehoren. Vraag gerust naar alle mogelijkheden. En vraag vrijblijvend een offerte aan.

Anne Age van der Wier