AA Diercomfort/AA Houtbouw
5.0
Based on 46 reviews
aangedreven door Facebook
Login
Registreer

Ervaringen van klanten met onze producten en service,

We vinden het erg leuk als klanten hun ervaringen met onze producten delen via onze Facebookpagina, dit kan via de Facebookpagina AA Diercomfort. 

Let op! Onder de reviews worden soms leuke prijzen verloot! 

Ga naar de reviewpagina!
AA Diercomfort/AA Houtbouw
5.0
Based on 46 reviews
aangedreven door Facebook
Nathalie Heynickx
Nathalie Heynickx
2021-07-11T20:15:48+0000
Onze cavia's zijn heel erg blij met hun nieuwe hooiruif/snuffelbak combo 😊
Maxime Rikkerink
Maxime Rikkerink
2021-07-05T21:32:57+0000
Super blij met mijn nieuwe toilet xxl voor mijn twee buns🐰 zocht al lang naar zoiets maar grote maten waren altijd moeilijk te vinden.
Michelle van Breugel
Michelle van Breugel
2021-06-29T18:43:25+0000
Super mooie caviaflat gemaakt 🙂 De cavia’s zelf moeten er nog wat aan wennen maar hij staat super leuk in huis 😁
Marieke Hekman
Marieke Hekman
2021-06-21T17:32:47+0000
Goed werk geleverd. Unieke producten, verschillende variaties mogelijk. Ik ga dit bedrijf zeker in de gaten naar meer unieke, diervriendelijke producten.
Joke Roskam
Joke Roskam
2021-06-09T18:14:39+0000
Goede service en fijn geholpen Brutus is er erg blij mee🐰🍀🤩
Manouche Cruiming
Manouche Cruiming
2021-06-07T19:20:51+0000
De konijnen blij met hun konijnentoilet met aluminium spijlen! 😍 ik raad AA Diercomfort/ AA Houtbouw zeker aan! Snelle reactie en een snelle levering wij zijn blij!😃
Jorien Visser
Jorien Visser
2021-04-13T11:34:34+0000
Xxl toilet voor mijn 2 konijnen gekocht. Is ruim genoeg voor 2 Duitse reuzen en zoals je kan zien met zijn ruim 8,5 kilo kan hij er makkelijk in liggen. Hij is handig in gebruik met dat hooi zo in die ruif. Ben blij dat ik met aluminium heb genomen aangezien ik aardige knagers heb. Ook er bovenop zitten bevalt goed!
Andrea Woertman
Andrea Woertman
2021-03-29T20:49:57+0000
Bonnie en Clyde (en ik natuurlijk ook) zijn superblij met hun nieuwe 3 in 1 toilet, of nou ja eigenlijk is het 4 in 1 want zoals je ziet gebruiken ze het ook als fitnesstoestel🤭😂 Ze verzuipen er nog een beetje in maar ze groeien als kool dus ze ze “groeien er wel in”. Het ziet geweldig mooi uit en bevalt prima. Ondanks goede verpakking had de binnenbak het transport helaas niet overleefd maar vandaag kwam er al een nieuwe bak binnen. Een pluimpje voor de goede service!
Eefje Cuijpers
Eefje Cuijpers
2021-02-27T21:01:20+0000
De konijntjes zijn erg blij met hun nieuwe toilet met hooiruif maat s. Onze twee kleintjes (beide onder de twee kg) kunnen er samen heel gezellig naast elkaar hooi in eten. En wij zijn ook blij, want we hebben veel minder troep in huis, omdat het losgetrokken hooi mooi in de bak valt. Een aankoop voor het leven, want door de aluminium afwerking krijgen ze het nooit gesloopt!
Ilse van Ekris
Ilse van Ekris
2021-02-24T08:57:42+0000
Ik heb een aluminium afgewerkt hok met ruif en de voetvolk besteld en ben super tevreden! Beiden zien er goed uit en zaten stevig verpakt, daar was goed over nagedacht! Het werkt allemaal simpel en was zo in elkaar gezet. De konijntjes zijn er heel blij mee en ik dus ook! 🙂 Zeker een aanrader!
Katrijn Segers
Katrijn Segers
2021-01-30T17:50:20+0000
Wij hebben het konijnentoilet L met aluminium afwerking gekozen. We zijn super tevreden van de bouwkwaliteit en afwerking. onze konijnen zullen hier lang van kunnen genieten!
Bart DC
Bart DC
2021-01-24T21:08:28+0000
Zeer tevreden over hooiruif/toilet. Klant en konijnvriendelijk
Kim Wienen
Kim Wienen
2021-01-22T21:11:45+0000
goede kwaliteit erg blij met de konijnen spullen goede Service! zeker een aanrader
Dif Appelman
Dif Appelman
2021-01-22T18:29:06+0000
goede service, hele snelle reactie, vriendelijk en je hebt je bestelde product snel in huis. Ik had het al na 1 dag. Heel blij mee en ziet er erg goed uit
DebbyenAndré Sax
DebbyenAndré Sax
2021-01-20T16:06:23+0000
ziet er goed uit. mijn konijnen hebben hem al goedgekeurd. nu hopen dat ze meer hooi gaan eten en het op de bak gaan doen
Peter van Es
Peter van Es
2021-01-19T15:45:40+0000
Goede levering van het product
Kirsten Jaspers
Kirsten Jaspers
2021-01-16T15:59:44+0000
super goede kwaliteit van hun konijnentoilet met ruif. Alsook een super goede service. Onze konijntjes zijn blij.🐰💞
Esther Deij
Esther Deij
2021-01-15T13:06:09+0000
Vandaag de konijnenhorde ontvangen. Ziet er solide uit. En de prijs is heel redelijk. Kortom: tevreden! We gaan zeker vaker bij AAhoutbouw bestellen!
Theo De Loo
Theo De Loo
2021-01-15T11:55:04+0000
Mooie broedblokken voor mijn personata's. Super degelijk gemaakt top kwaliteit.
Edwin Ingrid Brantjes Luijting
Edwin Ingrid Brantjes Luijting
2021-01-12T17:30:30+0000
Mooie en netjes afgewerkte aanhangbroedblokken voor grasparkieten gekregen. Goede service. Ik ben er SUPERBLIJ mee,ga zo door 😁😁😁
Rob Kemp
Rob Kemp
2021-01-05T14:18:59+0000
Vandaag het konijnentoilet ontvangen. Het viel gelijk in de smaak bij de nijnen. Lekkere grote ruif en toilet ook ruim genoeg. Alles netjes afgewerkt en knaagproef.
René En Jolanda Hoppentocht
René En Jolanda Hoppentocht
2020-12-31T14:15:46+0000
Snelle levering en prima kwaliteit, vogels moeten nog even wennen.
Maarten Clerx
Maarten Clerx
2020-12-04T12:14:15+0000
Snelle levering van mooie producten! Goede kwaliteit tegen goede prijzen! Ik maar vooral mijn vogels zijn erg blij met de AA voersilo! Er gaan zeker nog vele bestellingen volgen!
Patrick Hoffman
Patrick Hoffman
2020-11-26T13:33:47+0000
Wij zijn erg tevreden met het volledig aluminium konijnen toilet! Het toiletbak kwam bij de verzending beschadigd aan maar er werd meteen een nieuwe opgestuurd. Top service!👍
Anouk Van de Haterd
Anouk Van de Haterd
2020-10-20T10:22:41+0000
Hele goede service! Net nadat ik mijn bestelling had geplaatst bedacht ik me dat ik toch liever het toilet met aluminium spijlen wilde hebben. Ik heb toen een Whatsappje gestuurd en kreeg meteen reactie en de bestelling werd aangepast. Heel erg fijn! Zondag besteld, dinsdag is huis. Netjes geleverd, goed verpakt. Ik ben helemaal tevreden. Mijn konijntjes zijn op koppelvakantie, maar ik weet zeker dat zij hun nieuwe toilet ook geweldig zullen vinden.🐰
Ingeborg Leloux
Ingeborg Leloux
2020-10-18T20:10:10+0000
Ik heb de AA konijnen springhorde breed besteld,ben er zeer blij mee🐰,alleen mijn konijn is nogal lomp..en liep het zo omver😁dit vond ik wel jammer,naar mijn mening mag het wel iets steviger,maar ja,niet elk konijn is misschien zo lomp,verder erg tevreden,veel succes met uw webshop...🍀
Meinte-Jan van der Brug
Meinte-Jan van der Brug
2020-10-17T18:15:33+0000
Mooie producten en netjes afgewerkt. Ook het transport was perfect: de producten waren goed verpakt. Ik vind de voerbakken een aanwinst voor mijn volière!
Esther Marcel
Esther Marcel
2020-10-17T15:16:54+0000
Al mijn broedhokjes komen er weg en mijn grasparkietjes zijn er erg blij mee!! 💪🏻👍🏻
Jana Geenen
Jana Geenen
2020-10-11T11:07:22+0000
super mooi konijnentoilet besteld en gisteren aangekregen. De konijnen zijn er heel blij mee 🙂
Jacob van der Meer
Jacob van der Meer
2020-10-10T14:35:20+0000
Super mooi broedblokken geleverd gekregen van AA houtbouw
Chloe Somville
Chloe Somville
2020-10-10T14:08:20+0000
konijnentoilet besteld! super snel geleverd, perfecte grootte en super goed met ijzeren spijlen/randen voor de knagers! zeker aan te raden 👍🏻
Ruud Donselaar
Ruud Donselaar
2020-09-19T16:54:50+0000
voersilo en watersilo gekocht. snel geleverd . nu maar kijken of ze het kunnen vinden
Katrien Danneels
Katrien Danneels
2020-08-28T16:59:21+0000
Vandaag pakket ontvangen netjes verpakt en een klein geschenkje omdat de levering iets langer had geduurd (vakantie) hoop dat mijn kleine fladders net zo blij zijn als ik 🐦
Gonda Veenink
Gonda Veenink
2020-08-28T14:31:47+0000
Mooie degelijke broedblokken en goede communicatie. Ook goed verpakt en ik had het snel binnen. Top!
Jessica van Langeveld
Jessica van Langeveld
2020-08-06T12:05:22+0000
het ziet er erg goed uit. goed stevig en de kwaliteit is top
Elise Bonte
Elise Bonte
2020-06-20T07:06:13+0000
Ik heb de konijnenhooiruif besteld. Het product werd zeer vlot geleverd. Ik ben tevreden van de qualiteit, mijn konijntjes zullen hier veel genot aan hebben! Bedankt!
Theo Jansen
Theo Jansen
2020-06-04T18:29:52+0000
Prima snelle levering van de bestelde blokken en voersilo. de gevraagde aanpassing is voortreffelijk uitgevoerd en......zonder meerkosten. Voortreffelijke service!!
Jurgen Muurling
Jurgen Muurling
2020-06-04T15:56:22+0000
prima levering. mooie broedblokken gekocht. supper communicatie. ik zou zeggen ga zo door. zeer tevreden. hoop de vogels ook.
Wim Hellenthal
Wim Hellenthal
2020-06-04T14:52:31+0000
Vandaag mijn bestelde voersilo binnen gekregen. Allemaal prima volgens verwachting! Keurig verpakt!
Aniek Albers
Aniek Albers
2020-06-04T14:09:10+0000
Erg klantvriendelijk en degelijke producten tegen een scherpe prijs.
Tiny Kolk
Tiny Kolk
2020-05-07T17:21:15+0000
goede service, prachtig gemaakt en zeker betaalbaar
GF Casula
GF Casula
2020-04-29T12:12:52+0000
vandaag broedkast gekocht op maat laten maken super blij mee 👍😁
Doenja van den Hazel
Doenja van den Hazel
2020-02-01T17:01:20+0000
Super mooie broedkooi mogen ophalen vandaag ..!!!
Alex Van Polanen
Alex Van Polanen
2020-01-12T14:43:43+0000
snel en goed contact en is erg mooi geworden
Nicole van Raalte-Pleiter
Nicole van Raalte-Pleiter
2019-12-29T18:22:34+0000
Denkt goed mee en een mooi eind resultaat
Rony Heynze
Rony Heynze
2019-12-11T22:53:49+0000
perfecte levering van gewenste produkten ,top
Volgende beoordelingen